Si teniu plàtans mol madurs podeu aprofitar-los, i a la vegada gaudireu d’ unes postres boníssimes
Ingredients:
100 gr. de pa de pessic,
75 de sucre,
4 ous,
20 cc. de conyac,
moscatell i llet.
200 cc nata líquida per muntar,
100 gr de sucre per al caramel.
1 motlle per a flams de 17 cm.
Encaramel·leu el motlle pel fons i els costats.
Remulleu el pa de pessic amb la llet, el conyac i un rajolí de moscatell, fins a deixar-lo ben amarat.
Aixafeu els plàtans amb una forquilla fins que quedi una pasta ben fina. Feu el mateix amb el pa de pessic remullat, i barregeu-lo amb els plàtans.
Bateu els ous amb el sucre fins que el sucre estigui fos, afegiu-hi la barreja de plàtans i pa de pessic, remeneu-ho bé i ompliu el motlle.
Poseu-ho a coure al bany maria, amb el forn a 180 º, durant uns 40 minuts, punxeu-lo amb una agulla i si aquesta surt neta ja el podeu retirar.
Deixeu-lo refredar completament per desemmotllar-lo. Damunt, poseu-hi nata líquida batuda lleugerament amb una mica de sucre, la resta serviu-la a part.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada