Ingredients:
150 gr. de xampinyons,
100 gr. de bacó tallat fi, 5
0 gr. de formatge ratllat,
maionesa espessa feta amb 200 cc d’oli llet,
1 cullerada de mantega,
1 clara d’ou.
Traieu la corna del bacó, feu-lo a trossets, fregiu-lo amb poc oli, enrossiu-lo, retireu-lo del foc i reserveu-lo.
Netegeu els xampinyons i talleu-los a làmines fines, coeu-los amb mantega.
Talleu la punta de dalt dels brioixos, i buideu-los traient la molla, deixeu un gruix de 1cm.
Amb una mica de llet mulleu les puntes i la molla, aixafeu-ho amb una forquilla, ajunteu-hi el bacó, els xampinyons escorreguts, i el formatge, barregeu-ho bé, adjunteu-hi 2 cullerades de maionesa, treballeu-ho fins que quedi ben unit.
Repartiu-ho dins dels brioixos, alliseu-ho una mica.
Munteu una clara a punt de neu, amb una mica de sal, i barregeu-hi la resta de la maionesa, poseu-ne una culleradeta tapant el farcit. Poseu els brioixos preparats a la planxa del forn i gratineu-los lleugerament. Traslladeu-los a una plata de servir. Es poden menjar calents o freds.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada