TRUITA DE BOTIFARRA GRATINADA - maig 2021

                                                                        

                                                                                                                       

 Ingredients:  

6 ous, 
700 gr de tomàquets madurs, 
250 gr. de ceba, 
5 llesques de pa de motlle eixut,             
170 gr. de botifarra de carn crua, 
60 gr. de formatge Mozzarella, 
oli.
 
Escaldeu els tomàquets, peleu-los, els traieu les llavors, i piqueu-los. Talleu el pa a daus, i fregiu-los amb oli abundant, escorreu-los i reserveulos,(han de quedar uns 100 gr. de pa fregit). Traieu la pell de la botifarra, fregiu la carn amb oli, retireu-la i reserveu-la. Filetegeu la ceba i fregiu-la a la mateixa paella, quan comenci a enrossirse afegiu-hi el tomàquet i coeu-ho; a mitja cocció, afegiu-hi la carn de la botifarra que teniu reservada, remenant-ho fins que el sofregit sigui espès. Bateu els ous i saleu-los lleugerament, barregeu-hi els daus de pa fregit, i el sofregit amb la botifarra. Poseu a escalfar oli en una paella d’uns 28 cm., aboqueu-hi la barreja i feu una truita ben quallada, sense que enrosseixi. Poseu la truita en una plata que pugui anar al forn, pel damunt repartiu-hi el formatge a trossets, entreu-la al forn calent i gratineu-la, fins que el formatge es fongui. Serviu-la tot seguit. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada