Ingredients:
6 ous,
700 gr de tomàquets madurs,
250 gr. de ceba,
5 llesques de pa de motlle eixut,
170 gr. de botifarra de carn crua,
60 gr. de formatge Mozzarella,
oli.
Escaldeu els tomàquets, peleu-los, els traieu les llavors, i piqueu-los.
Talleu el pa a daus, i fregiu-los amb oli abundant, escorreu-los i reserveulos,(han de quedar uns 100 gr. de pa fregit).
Traieu la pell de la botifarra, fregiu la carn amb oli, retireu-la i reserveu-la.
Filetegeu la ceba i fregiu-la a la mateixa paella, quan comenci a enrossirse afegiu-hi el tomàquet i coeu-ho; a mitja cocció, afegiu-hi la carn de la
botifarra que teniu reservada, remenant-ho fins que el sofregit sigui espès.
Bateu els ous i saleu-los lleugerament, barregeu-hi els daus de pa fregit, i el
sofregit amb la botifarra.
Poseu a escalfar oli en una paella d’uns 28 cm., aboqueu-hi la barreja i feu
una truita ben quallada, sense que enrosseixi.
Poseu la truita en una plata que pugui anar al forn, pel damunt repartiu-hi
el formatge a trossets, entreu-la al forn calent i gratineu-la, fins que el formatge es fongui.
Serviu-la tot seguit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada