Ingredients (per a 6 persones):
Poseu el bacallà en remull durant dues hores, renteu-lo bé, eixugueu-lo i talleu-lo a daus petits, deixeu-li la pell. Peleu la ceba i el porro, talleu-los a quadres petits. Poseu al foc una olla, amb el suc de les mongetes i l’aigua. Enfarineu el bacallà, espolseu-lo de la farina que sobra, fregiu-lo en oli, fins que sigui ros, tireu-lo a l’olla. En el mateix oli en què heu fregit el bacallà, fregiu-hi la ceba i el porro, quan es comencin a enrossir, aboqueu-los a l’olla. Peleu les patates i la pastanaga, talleu-les també a daus petits i tireu-les a l’olla. Deixeu-ho bullir a foc fort uns 20 minuts. Seguidament, afegiu-hi l’arròs, els fideus i els brotets de coliflor; abans d’acabar la cocció afegiu-hi les mongetes, i deixeu-ho coure uns minuts més. Proveu-ho de sal. Servi-ho tot seguit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada