LLOM AMB MAGRANA - gener 2021

 Una recepta bona i senzilla, que únicament es pot fer durant la curta temporada de les magranes 

________________________________________________

Ingredients:  

1 kg. de llom (de dos colors) en un sol tall. 
2 magranes . 

Un cop salpebrat el llom, deixeu-lo reposar i lligueu-lo Amb la màquina liquadora feu 250 cc. de suc de magrana, reserveu-lo. Poseu oli en una cassola i enrossiu el llom per tots els costats. Seguidament afegiu-hi el suc de la magrana, tapeu-ho i deixeu-ho coure a foc lent durant uns 25 minuts. Deslligueu el llom i talleu-lo a rodanxes, col·loqueu-lo a la plàtera de servir amb els talls escalonats, tireu el suc de la cocció ben calent per sobre i algun gra de magrana per decorar-lo. Podeu completar el plat acompanyat d’un bol amb arròs bullit, rentat, saltat amb mantega i barrejat amb quadrets de poma també saltejats i grans de magrana. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada