OUS AL NIU - novembre 2020

 Ingredients: (per a 6 persones)  

6 panets rodons petits, 
6 ous, 
8 cullerades de salsa de tomàquet espessa, 
75 gr. de pernil del país, 
120 cc de llet, 
75 gr. de pinyons, 
oli i sal. 

En un recipient poseu-hi la salsa de tomàquet, barregeu-hi el pernil tallat a quadres petits. Reserveu-ho. Escapceu els panets circularment, traieu tota la molla de dins. Remulleu el dins de cada panet amb la llet, i repartiu-hi el farciment reservat. Col·loqueu un rovell dins de cada panet, damunt del farciment. Bateu les clares a punt de neu, a mig batre poseu-hi un pessic de sal. Amb l’ajuda d’una cullera ompliu els panets ben curulls amb les clares muntades, al damunt repartiu-hi els pinyons. Mercè Soci protector En una paella poseu-hi oli abundant, quan sigui ben calent, col·loqueu-hi el panet acompanyat d’una escumadora, retireu-la i amb una cullera tireu-hi oli ben calent damunt de cada panet, hem de vigilar que la part de baix de cada panet no quedi massa cuita, torneu a agafar-lo amb l’escumadora i, sense posar-lo dintre de l’oli, enrossiu-lo tirant-li cullerots petits d’oli calent per sobre. Heu de serviu-los seguidament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada