HAMBURGUESA AMB ROSSINYOLS- Octubre de 2019

El rossinyol és un bolet molt gustós i aromàtic, també té l’avantatge que no el trobareu mai corcat. 

Ingredients (per a 6 persones): 
300 gr de carn trinxada de vedella, 
300 gr. de carn magra de porc també trinxada,
 300 gr. de rossinyols, 
3 ous, 2 alls, julivert, farina, oli , sal i pebre. 

Renteu bé els rossinyols, deixeu-los escórrer, trinxeu-los finament junt amb l’all i el julivert, fregiu-ho en una paella amb oli. 
Deixeu-los coure a foc suau fins que estiguin cuits, però no secs. 
Poseu dins d’un bol les carns, els bolets cuits, 2 ous poc batuts, sal i pebre, pasteu-ho fins que estigui tot ben unit. 
 Feu sis parts de la massa i elaboreu les hamburgueses amb les mans. 
Enfarineu-les i passeu-les per ou batut, fregiu-les seguidament. 
Serviu-les acompanyades d‘una amanida o de patates fregides.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada