El rossinyol és un bolet molt gustós
i aromàtic, també té l’avantatge que
no el trobareu mai corcat.
Ingredients (per a 6 persones):
300 gr de carn trinxada de vedella,
300 gr. de carn magra de porc també
trinxada,
300 gr. de rossinyols,
3 ous,
2 alls, julivert, farina, oli , sal i pebre.
Renteu bé els rossinyols, deixeu-los
escórrer, trinxeu-los finament junt
amb l’all i el julivert, fregiu-ho en
una paella amb oli.
Deixeu-los coure a foc suau fins que estiguin cuits,
però no secs.
Poseu dins d’un bol les carns, els bolets cuits, 2 ous poc batuts, sal i pebre,
pasteu-ho fins que estigui tot ben unit.
Feu sis parts de la massa i elaboreu
les hamburgueses amb les mans.
Enfarineu-les i passeu-les per ou batut, fregiu-les seguidament.
Serviu-les acompanyades d‘una amanida o de patates fregides.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada