Ingredients (per a 6 persones):
6 talls de bacallà remullat d’uns 120
gr.,
1 sípia de 500 gr.(reserveu la
salsa),
400 gr de cigrons cuits,
300
cc de suc de coure els cigrons,
3 ous
durs,
25 gr. de pinyons,
3 nyores,
2
cebes mitjanes, oli i farina.
Poseu les nyores obertes en remull.
Netegeu la sípia, reserveu la salsa,
talleu-la a talls llargs i amples.
Eixugueu bé el bacallà, enfarineu-lo i
fregiu-lo amb oli abundant. Reserveu-lo.
Retireu oli de la paella i deixeu el
necessari per fregir la sípia, deixeula coure una estona amb la paella
tapada.
Trinxeu les cebes i a mitja
cocció les afegiu a la paella.
Quan la
sípia ja és tova, destapeu la paella i
deixeu-ho enrossir una mica, tireuhi la salsa de la sípia, remeneu i re- serveu-ho.
Escorreu les nyores, i traieu la polpa
amb una cullereta.
Feu una picada ben fina, dels
pinyons, l’all i la polpa de les
nyores, tireu-hi el suc dels cigrons, seguidament aboqueu-ho
a la paella on teniu la sípia, deixeu que bulli 5 minuts.
Poseu-ho en una cassola, incorporeu-hi el bacallà deixeu que cogui
tapat un màxim de 10 minuts.
Sacsegeu-ho i rectifiqueu de sal, en els
últims bulls afegiu-hi els cigrons.
Poseu al damunt uns talls d’ou dur,
i ja queda llest per a ser servir-ho.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada