BACALLÀ AMB CIGRONS- Novembre de 2019

Ingredients (per a 6 persones): 
6 talls de bacallà remullat d’uns 120 gr.,
 1 sípia de 500 gr.(reserveu la salsa),
 400 gr de cigrons cuits, 
300 cc de suc de coure els cigrons,
 3 ous durs,
 25 gr. de pinyons, 
3 nyores,
 2 cebes mitjanes, oli i farina.

 Poseu les nyores obertes en remull. Netegeu la sípia, reserveu la salsa, talleu-la a talls llargs i amples. 
Eixugueu bé el bacallà, enfarineu-lo i fregiu-lo amb oli abundant. Reserveu-lo. 
Retireu oli de la paella i deixeu el necessari per fregir la sípia, deixeula coure una estona amb la paella tapada.
 Trinxeu les cebes i a mitja cocció les afegiu a la paella.
 Quan la sípia ja és tova, destapeu la paella i deixeu-ho enrossir una mica, tireuhi la salsa de la sípia, remeneu i re- serveu-ho. 
Escorreu les nyores, i traieu la polpa amb una cullereta.
 Feu una picada ben fina, dels pinyons, l’all i la polpa de les nyores, tireu-hi el suc dels cigrons, seguidament aboqueu-ho a la paella on teniu la sípia, deixeu que bulli 5 minuts. Poseu-ho en una cassola, incorporeu-hi el bacallà deixeu que cogui tapat un màxim de 10 minuts. 
Sacsegeu-ho i rectifiqueu de sal, en els últims bulls afegiu-hi els cigrons.
 Poseu al damunt uns talls d’ou dur, i ja queda llest per a ser servir-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada