SOPA DE CARBASSA- febrer de 2019

Ingredients: 
1 kg. de carbassa, 
750gr. de cebes, 
1.500 cc.de brou depollastre, 
4 porcions de formatgets cremosos, 
oli i sal.

Peleu la carbassa i la ceba i talleu-les a daus de 2 cm. aproximadament.

En una olla amb oli, poseu a coure la carbassa i la ceba, fregiu-les fins que estiguin toves, saleu-ho, afegiu-hi el brou i deixeu-ho coure uns 30 minuts.

Retireu-ho del foc, separeu uns 500 cc.de brou, reserveu-lo.

Tritureu amb la batedora elèctrica la carbassa, la ceba i els formatgets,amb el brou restant, si queda massa espès afegiu brou del que teniu reservat, fins que quedi una crema al vostre gust .

Seguidament aboqueu-ho a l’olla,deixeu que arrenqui el bull, rectifiqueu-ho de sal si cal i ja ho podeu servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada