SOPA D'ALL - febrer de 2019
Ingredients:
1 litre de brou suau o vegetal,
4 grans d’all,
60gr. de llesques tallades primes de pa torrat,
2ous,
1 culleradeta de pebre vermell,
oli i sal.
Peleu els alls i talleu-los en tres o quatre trossos.
En una olla amb oli, amb el foc baix fregiu els alls, tenint cura que no es cremin.
Incorporeu-hi una culleradeta de pebre vermell, remeneu-ho i sense entretenir-se, perquè el pebre vermell s’ennegreix ràpidament i agafa un gust amarg.
Afegiu-hi el brou i les llesques de pa, saleu-ho i deixeu-ho coure tapat i a foc suau
uns 20 minuts.
Per acabar la sopa afegiu-hi 2 ous batuts, deixeu que quallin.
Serviu-la ben calenta.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada