POLLASTRE AMB PINYA - juny de 2018

Ingredients per a 6 persones:
6 quarters de pollastre de la part de la cuixa,
1 llauna de pinya,
200 cc. de llet,
100 cc. de xerès sec,
1 cullerada rasa de Maizena,
oli, sal i pebre.
Renteu els quarters de pollastre, i de cada quarter feu-ne dos talls, salpebreu-los i deixeu-los reposar durant una hora.
Poseu oli en una paella i enrossiu els quarters, traslladeu-los a una cassola i aboqueu-hi 200 cc. de suc de la pinya, 200 cc. de llet i 100 cc. de xerès sec. Tapeu la cassola i coeu el pollastre a foc suau fins que sigui tou.
Retireu els quarters de pollastre, aboqueu el suc de la cocció en un cassó i torneu a posar el pollastre a la cassola. Poseu el cassó al foc i quan bulli, afegiu-hi la Maizena desfeta amb una mica d’aigua freda, remeneu-ho i deixeu que arrenqui el bull, aboqueu-ho a la cassola amb el pollastre, deixeu que cogui uns 5 minuts. Tasteu-ho i rectifiqueu-ho de sal.
Escorreu 12 rodanxes de pinya, i fregiu-les en una paella amb poc oli. Poseu-les damunt de paper de cuina a fi que absorbeixi l’oli.
Col·loqueu en una plata de servir el pollastre ben calent, acompanyat de les rodanxes de pinya fregides.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada