INGREDIENTS:
pits de pollastre desossats i sense pell,
100 gr. de farina,
80 cc. de llet,
2 ous,
una Ilimona,
sal, pebre i oli.
Talleu els pits de pollastre a tires esbiaixades, a la mida d'un dit, i macereu-los durant 12 hores en un lloc fresc (no a la nevera), amb oli, suc de llimona, sal i pebre. Tombeu-los 3 o 4 vegades durant la maceració.
Feu una pasta amb la farina, la llet, els rovells i el suc de l'adob, treballeu-la fins que quedi com una maionesa fina. Deixeu-la reposar un mínim de 60 minuts.
Munteu les clares a punt de neu, amb un pessic de sal i barregeu-les amb la pasta que teniu preparada, i ja reposada.
Seguidament introduïu els pits de pollastre a la pasta fregiu-los amb oli abundant.
Presenteu-los en una plàtera de servir a taula, amb fulles d'endívies al voltant.
Recomano acompanyar-los amb una SALSA DE ROCA-FORT.
Ingredients: 100 gr. formatge Rocafort, 1 porció de 25 gr. de formatge cremós, 3 cullerades de iogurt natural, oli, llimona sal i pebre.
Passeu per la picadora els formatges, procurant que quedi una pasta ben fina, aneu-hi afegint oli com si féssiu una maionesa, poseu-hi suc de llimona sal i pebre, acabeu-ho amb les 3 cullerades de iogurt.
Serviu-la en una salsera a part.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada