TORRADES AMB TRINXAT DE ROVELLONS

Ingredients:
4 llesques de pa de pagès (del dia abans)
mantega
200 grs de rovellons
100 grs de pernil serrà o del país
100 cc de bi blanc sec
3 ous
80 cc de llet
oli, 1 all i julivert

Quan compreu el pa demaneu que us el llesquin, per obtenir les llesques del mateix gruix. Unteu-les amb mantega per un costat. Enceneu el grill del forn i torreu-les lleugerament pel cantó untat.

Renteu molt bé els rovellons, talleu-los a làmines fines i ben trinxades. Fregiu-los en una paella amb oli o llard i una mica de sal i pebre. Quan comencin a treure suc afegiu-hi el vi, l'all i el julivert picats. Deixeu-ho coure tapat i a foc suau, fins que es notin cuits però no secs.

Bateu els ous amb la llet (poc batut) i aboqueu-ho a la paella amb el trinxat de bolets, anant-ho remenant fins que es vegi quallat però no sucós.

Damunt les torrades poseu-hi el pernil tallat a quadrets, i finalment cobriu-les amb el remenat de rovellons.

Serviu-ho tot seguit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada