Ingredients (per a 4 persones):
300 gr. de carn picada de vedella,
200 gr. de carn magra de porc,
50 gr. de cansalada,
1 ceba petita,
1 ou,
2 llesques de pa eixut (70 gr. aproximadament),
100 gr. formatge cremós suau,
xerès, oli, sal i pebre.
Traieu la crosta de les llesques de pa i remulleu la molla amb el xerès.
Talleu la cansalada a talls petits, poseu-la a la paella i enrossiu-la una mica, afegiu-hi dues cullerades de ceba trinxada i deixeu-la coure.
Poseu dins d'un bol les carns, l'ou, el pa remullat i la barreja de la cansalada amb la
ceba, sal i pebre.
Treballeu-ho fins que quedi tot ben unit.
Feu quatre parts de la massa, de cada part feu-ne dues hamburgueses primes i al mig poseu-hi formatge tallat a daus, ajunteu-les i premeu-les bé amb les mans enfarinades. Feu el mateix amb els talls restants per obtenir quatre hamburgueses.
Fregiu-les amb oli, serviu-les acompanyades d'una amanida, o de patates fregides, amb julivert trinxat per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada