INGREDIENTS (per a 4 persones)
4 rodanxes de lluç de 175gr. a 200 gr.,
12 cloïsses,
200gr. de pèsols desgranats,
2 ous durs,
1 llauna d'espàrrecs de 8 a 12 unitats,
200 gr. de cebes,
150 cc. de vi blanc sec,
1 gra d'all, llimona, sal i pebre.
Poseu les cloïsses amb aigua i sal durant una hora, perquè treguin la sorra.
Renteu els talls de lluç,ruixeu-los amb suc de llimona i saleu-los.
Bulliu els pèsols .
Esbandiu i escorreu les cloïsses, poseu-les en un cassò amb aigua al foc fins que s'obrin. Reserveu-les dins del suc de coure-les.
Poseu una cassola al foc amb oli tireu-hi les cebes i l'all trinxat, coeu-ho fins que quedi estofat, que no arribi a agafar color, aneu-ho remenant i afegiu-hi una cullerada de farina, sal i una mica de pebre.
Tireu-hi uns 2OO cc. del suc de coure les cloïsses i el vi,deixeu que arrenqui el bull.
Enfarineu els talls de lluç i poseu-los a la cassola, deixeu que es cogui a foc viu uns tres
minuts, sacscgeu-ho. Tombeu el lluç de l'altre costat i continueu la cocció uns 6 o 7 mi-
nuts més.
Abans d'acabar de coure, aneu-hi repartint les cloïsses, els pèsols i els espàrrecs, tot
ben escorregut.
Partiu els ous durs per la meitat i afegiu-los a tot el voltant del guisat. Serviu-ho en
la mateixa cassola.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada