FLAM DE CRANC - juliol de 2014

 Ingredients: 
400 gr. de bastonets de cranc, 
200 gr. de tonyina amb oli,
6 pebrots del piquillo de conserva, 
400 cc. de llet evaporada Ideal, 
5 ous, sal i pebre
1 motlle de plum-cake de 36x11 


Unteu l’interior del motlle amb mantega i folreu-lo amb paper vegetal. Trossegeu els bastonets de cranc, aboqueu-los al recipient de la batedora, afegiu-hi la tonyina ben escorreguda, i els pebrots, tritura-ho fins que quedi ben fi, reserveu-ho . Bateu els ous dins d’un bol gran, barregeu-hi la llet, poseu sal i pebre, incorporeu-hi els bastonet de fem cuina  cranc, la tonyina i els pebrots que teniu reservats , i amb l’ajuda d’una pala de goma remeneu-ho fins que estigui tot ben unit. Ompliu el motlle amb aquets barreja, poseu-lo al bany maria i entreu-lo al forn prèviament calent a 200º durant 40 minuts. Comproveu si ja és cuit punxant el flam amb una agulla de cuina; estarà al seu punt si aquesta surt neta. Retireu-lo del forn i deixeu-lo refredar. Desemmotlleu-lo damunt la plata de servir i cobriu-lo amb maionesa, Rodegeu-lo amb fulles d’endívia. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada