400 gr. de bastonets de cranc,
200 gr. de tonyina amb oli,
6 pebrots del piquillo de conserva,
400 cc. de llet evaporada Ideal,
5 ous, sal i pebre
1 motlle de plum-cake de 36x11
Unteu l’interior del motlle amb mantega i folreu-lo
amb paper vegetal.
Trossegeu els bastonets
de cranc, aboqueu-los
al recipient de la batedora,
afegiu-hi la tonyina ben escorreguda,
i els pebrots, tritura-ho
fins que quedi ben
fi, reserveu-ho .
Bateu els ous dins d’un
bol gran, barregeu-hi la
llet, poseu sal i pebre, incorporeu-hi els bastonet de
fem cuina cranc, la tonyina i els pebrots
que teniu reservats ,
i amb l’ajuda d’una pala de
goma remeneu-ho fins que
estigui tot ben unit.
Ompliu el motlle amb
aquets barreja, poseu-lo
al bany maria i entreu-lo
al forn prèviament calent
a 200º durant 40 minuts.
Comproveu si ja és cuit
punxant el flam amb una
agulla de cuina; estarà al
seu punt si aquesta surt
neta. Retireu-lo del forn i
deixeu-lo refredar.
Desemmotlleu-lo damunt
la plata de servir i cobriu-lo
amb maionesa, Rodegeu-lo
amb fulles d’endívia.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada