COCTEL DE CAVA - juny de 2014

A l’informatiu de juny de l’any 2010, aconsellava començar el sopar de la revetlla de Sant Joan amb un GUACAMOLE. Al juny del 2012, amb uns CANAPÉS VARIATS. Al juny del 2013, donava la recepta de CANAPÉS DE PERNIL AMB ROCAFORT. Jo crec que toca acompanyar les receptes que he donat, com aperitiu amb un: 

CÒCTEL DE CAVA 

Ingredients: 
1 ampolla de cava, 
½ ampolla de vi de taula blanc dolç, 
1 pot de 250 gr. de pinya natural, 
1 pot de 250 gr. de préssec en almívar, 
300 cc. de soda, 
75 cc. conyac de qualitat, 
2 cullerades de sucre.  


Primer de tot les ampolles de cava, de vi i de soda, heu de tenir-les a la nevera, ben fredes. Talleu a trossets la meitat del préssec i de la pinya, reserveu la totalitat del suc. En un recipient poseu els talls de préssec i de pinya junt amb tot el suc, guardeu-ho a la nevera. 30 minuts abans de servir el còctel aboqueu en el recipient de les fruites, el cava, el vi i la soda, barregeu-ho bé, i afegiu-hi el sucre i el conyac. Conservar-lo a la nevera fins al moment de servir-lo. 

Bona revetlla de Sant Joan!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada