CÒCTEL DE CAVA
Ingredients:
1 ampolla de cava,
½ ampolla de vi de taula blanc dolç,
1 pot de 250 gr. de pinya natural,
1 pot de 250 gr. de préssec en almívar,
300 cc. de soda,
75 cc. conyac de qualitat,
2 cullerades de sucre.
Primer de tot les ampolles
de cava, de vi i de soda, heu
de tenir-les a la nevera, ben
fredes.
Talleu a trossets la meitat
del préssec i de la pinya, reserveu
la totalitat del suc. En
un recipient poseu els talls de
préssec i de pinya junt amb
tot el suc, guardeu-ho a la nevera.
30 minuts abans de servir
el còctel aboqueu en el recipient
de les fruites, el cava, el
vi i la soda, barregeu-ho bé, i
afegiu-hi el sucre i el conyac.
Conservar-lo a la nevera fins
al moment de servir-lo.
Bona revetlla de Sant Joan!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada