**************************************
Canapès de butifarra
Ingredients:
botifarra blanca
la meitat de mantega
ou dur ratllat
Piqueu la botifarra, barregeu-la amb la mantega tova i unteu una llesca de pa amb aquesta barreja, tapeu-la amb un altre llesca, premeu-les lleugerament, unteu també la part de sobre i talleu les vores, partiu-les en quatre parts iguals; acabeu cobrint els canapès amb ou dur ratllat i un tall prim de botifarra al centre.
Canapès de frankfurt
Ingredients:
salsitxa de Frankfurt
mantega tova
mostassa
tàperes
Igual que la recepta anterior però barrejant a la pasta mostassa; acabeu els canapès amb un tallet de Frankfurt i una tàpera a cada costat.
Ingredients:
Formatge Rocafort
la meitat de mantega tova
formatge ratllat
Aixafeu el formatge Rocafort, barregeu-lo amb la mantega tot ben pastat, unteu una llesca de pa i tapeu-la amb un altre, premeu-les, la segona unteu-la amb mantega sola, talleu les vores, cobriu els canapès amb formatge ratllat i partiu-los com els anteriors.
Ingredients:
llagostins bullits i pelats
maionesa
enciam tallat a juliana
pebrot de conserva
cogombrets en vinagre
Unteu la llesca de pa amb maionesa, repartiu-hi una mica d'enciam tallat i cogombrets trinxats, tapeu-la amb la segona llesca i unteu-la amb maionesa, talleu les vores i partiu-les, poseu al damunt llagostins tallats petits i dues tires de pebrot.
SUGGERIMENT:
Mantega tova: vol dir com si fos una pomada. Traieu-la una bona estona de la nevera, o bé poseu-la en un recipient, junt amb un pot de vidre amb aigua calenta i ben tapat, s'estovarà ràpidament.
Canapès de formatge
Ingredients:
Formatge Rocafort
la meitat de mantega tova
formatge ratllat
Aixafeu el formatge Rocafort, barregeu-lo amb la mantega tot ben pastat, unteu una llesca de pa i tapeu-la amb un altre, premeu-les, la segona unteu-la amb mantega sola, talleu les vores, cobriu els canapès amb formatge ratllat i partiu-los com els anteriors.
Canapès de llagostins
Ingredients:
llagostins bullits i pelats
maionesa
enciam tallat a juliana
pebrot de conserva
cogombrets en vinagre
Unteu la llesca de pa amb maionesa, repartiu-hi una mica d'enciam tallat i cogombrets trinxats, tapeu-la amb la segona llesca i unteu-la amb maionesa, talleu les vores i partiu-les, poseu al damunt llagostins tallats petits i dues tires de pebrot.
SUGGERIMENT:
Mantega tova: vol dir com si fos una pomada. Traieu-la una bona estona de la nevera, o bé poseu-la en un recipient, junt amb un pot de vidre amb aigua calenta i ben tapat, s'estovarà ràpidament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada