TRUITES FARCIDES - setembre de 2009


INGREDIENTS
5 ous 600 gr. es­pinacs (fulles),
50 gr. cansalada viada, tallada prima, 
50 gr. botifa­rra negra 
150 gr. mongetes seques cuites i rentades, 
una cullerada de pinyons, 
una cullerada de panses de Corint.

PER  A  LA  SALSA:  
600  gr.  de tomàquets madurs.
Trossejar els tomàquets amb la pell, posar-los en un cassó, i deixar­-los coure fins que s'espesseixi, po­sar-hi sal, i un pessic de sucre, pas­sar-los pel passapurés. Reservar.
Posar en remull una estona les panses i els pinyons.
Rentar bé els espinacs i bullir­-los amb poca aigua , posar-hi una mica de sal, així que es notin cuits retirar-los, i deixar-los ben escorre­guts, un cop freds picar-los amb el ganivet. Reservar.
En una paella a part saltejar mongetes amb una mica d'oli, i afegir la botifarra tallada a quadrets.
Tallar   la  cansalada   a  quadrets petits i fregir-los, afegir els pinyons i les panses prèviament escorreguts, donar-hi   unes  voltes. Posar-hi espinacs i sofregir-ho tot junt .
Posar  oli  en  una  paella  de 22 cm, i tirar-hi un ou batut amb una mica de sal, i quan comenci a  quallar, posar-hi  al centre i al llarg, una quinta part dels espinacs preparats, i a sobre una quinta part de mongetes amb la botifarra, embolicar-ho amb l'ou quallat, formant-ne una truita, i posar-la a la plàtera de servir. Repetir l'operació amb els tres ous.
Cobrir les truites amb el puré de tomàquet, prèviament escalfat.
Servir-ho tot seguit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada