INGREDIENTS:
5 ous 600 gr. espinacs (fulles),
50 gr. cansalada viada, tallada prima,
50 gr. botifarra negra
150 gr. mongetes
seques cuites i rentades,
una cullerada de pinyons,
una cullerada de panses de Corint.
PER A LA SALSA:
600
gr. de tomàquets madurs.
Trossejar els
tomàquets amb la pell, posar-los en un cassó, i deixar-los coure fins que s'espesseixi,
posar-hi sal, i un pessic de sucre, passar-los pel passapurés. Reservar.
Posar en remull
una estona les panses i els pinyons.
Rentar bé
els espinacs i bullir-los amb poca aigua , posar-hi una mica de sal, així que es
notin cuits retirar-los, i deixar-los ben escorreguts, un cop freds picar-los
amb el ganivet. Reservar.
En una paella
a part saltejar mongetes amb una mica d'oli, i afegir la botifarra tallada a quadrets.
Tallar la cansalada
a quadrets petits i fregir-los, afegir els pinyons i les
panses prèviament escorreguts, donar-hi unes voltes. Posar-hi
espinacs i sofregir-ho tot junt .
Posar oli en una paella
de 22 cm, i tirar-hi un ou batut amb una mica
de sal, i quan comenci a quallar, posar-hi al
centre i al llarg, una quinta part dels espinacs preparats, i a sobre una quinta part
de mongetes amb la botifarra, embolicar-ho amb l'ou quallat, formant-ne una truita, i
posar-la a la plàtera de servir. Repetir l'operació amb els tres ous.
Cobrir les truites
amb el puré de tomàquet, prèviament escalfat.
Servir-ho tot
seguit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada