INGREDIENTS: (per a 6 persones)
300 gr. d'arrós de grà llarg,
1 pit de pollastre,
200 gr. pernil dolc; en dos talls,
5 rodanxes de pinya en almívar al natural,
suc de la pinya,
pasta nagues,
enciam,
oli, 1 canó de canyella d'uns 5 cms
vi ranci.
Salpebreu el pit
de pollastre i rostiu-lo amb oli,
el canó de canyella i el vi ranci. Un cop fred desfileu-lo, i reserveu -lo.
Bulliu l'arrós amb aigua abundant i sal. Quan sigui cuit,
esbandiu-lo a raig d'aixeta i deixeu-lo escórrer.
Talleu el pernil i la pinya a quadrets. Piqueu ben petit
l'enciam, fins tenir-ne un plat ple. Ratlleu la
pastanaga.
Poseu l'arrós en
un bol
gran, per poder-hi barrejar,
el pollastre, el pernil, la pinya, l'enciam i la pastanaga . Amanir-ho amb la salsa i provar de sal, rectifiqueu-ho
si fos necessari.
Aboqueu-ho a una
plàtera i deixeu-ho a la nevera
unes dues hores abans de servir-ho.
PER A LES POSTRES BOLES DE MELÓ
Partiu el meló, i amb
un buidador feu-ne
boles. Repartiu-les en copes.
Per sobre de les boles aboqueu crema de llet
amb una mica de sucre avainellat, i al final un rajolí
de mel.
Deixeu les copes plenes a la nevera unes hores abans de
portar-les a la taula.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada