AMANIDA D'ARRÓS AMB POLLASTRE


INGREDIENTS: (per a 6 persones)
300 gr. d'arrós de grà llarg,
1 pit de pollastre,
200 gr. pernil dolc; en dos talls,
5 ro­danxes de pinya en almívar al natural,
suc de la pinya,
pasta­ nagues,
enciam,
oli, 1 canó de canyella d'uns 5 cms
vi ranci.
Salpebreu  el  pit  de  pollastre i rostiu-lo amb oli, el canó de canyella i el vi ranci. Un cop fred desfileu-lo, i reserveu -lo.
Bulliu l'arrós amb aigua abun­dant i sal. Quan sigui cuit, es­bandiu-lo a raig d'aixeta i deixeu­-lo escórrer.
Talleu el pernil i la pinya a qua­drets. Piqueu ben petit l'enciam, fins tenir-ne un plat ple. Ratlleu la  pastanaga.
Poseu  l'arrós en un  bol  gran, per  poder-hi  barrejar,  el pollastre, el pernil, la pinya, l'enciam i la pastanaga . Amanir-ho  amb la salsa i provar de sal, rectifiqueu-ho si fos necessari.
Aboqueu-ho  a  una  plàtera  i deixeu-ho a la nevera unes dues hores abans de servir-ho.

PER A LES POSTRES BOLES DE MELÓ
Partiu  el meló, i amb un  buidador  feu-ne  boles. Repartiu-les en  copes.
Per sobre de les boles aboqueu crema  de llet  amb  una  mica de sucre avainellat, i al final un rajolí de mel.
Deixeu les copes plenes a la nevera unes hores abans de portar-les a la taula.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada