TORRADES
AMB
ANXOVES
Ingredients:
Pa de pagès (del dia abans) , anxoves, pebrot vermell escalivat, olives
negres, maionesa amb perfum d’all.
Podeu
comprar filets d’anxoves amb oli, però recomano que les prepareu vosaltres,amb
anxoves salades de l’Escala. Traieu
la cua i les espines i feu-ne filets, renteu-les a raig d’aixeta per treure’n
l’excés de sal, i deixeu-les amb oli i vinagre uns 30 minuts.El
pa de pagès compreu-lo llescat, per obtenir totes les llesques del mateix
gruix.En
el grill del forn torreu el pa lleugerament per un costat.Feu
un maionesa espessa amb una mica d’all, i poseu-ne una capa damunt de cada
llesca de pa.Talleu
el pebrot escalivat a tires, poseu-ne 5 o 6 damunt de cada llesca (segons la
mida del pa) repartiu-hi una anxova (4 filets) tallada a trossets i alguna
oliva.Poseu-les
les llesques preparades en una planxa de forn i gratineu-les uns moments sota
el grill calent.
TORRADES AMB
TONYINA AMB OLI
Ingredients: Pa de pagès (del
dia abans) tonyina amb oli, pebrot vermell escalivat. maionesa espessa amb perfum
d’all.
Seguiu el mateix procés
de la recepta anterior, però en lloc de les anxoves, escorreu la tonyina i
esmicoleu-la, barregeu-la amb la maionesa i poseu-ne una capa damunt de cada
llesca .
Poseu igualment a sobre
les tires de pebrot escalivat.
Gratineu-les també un
moment al grill.
TORRADES AMB
SOBRASSADA
Ingredients: Pa de pagès
(del dia abans) sobrassada, mel.
Poseu una capa de sobrassada
damunt de la torrada, i un petit rajolí de mel a sobre.
Gratineu seguidament les
llesques com a les anteriors receptes.
Tot seguit serviu-les.
Mercè.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada