TORRADES GUARNIDES - agost de 2012


TORRADES AMB
ANXOVES
Ingredients: Pa de pagès (del dia abans) , anxoves, pe­brot vermell escalivat, olives negres, maionesa amb perfum d’all.
Podeu comprar filets d’an­xoves amb oli, però recomano que les prepareu vosaltres,amb anxoves salades de l’Escala. Traieu la cua i les espines i feu-ne filets, renteu-les a raig d’aixeta per treure’n l’excés de sal, i deixeu-les amb oli i vinagre uns 30 minuts.El pa de pagès compreu-lo llescat, per obtenir totes les llesques del mateix gruix.En el grill del forn torreu el pa lleugerament per un cos­tat.Feu un maionesa espessa amb una mica d’all, i poseu-ne una capa damunt de cada llesca de pa.Talleu el pebrot escalivat a tires, poseu-ne 5 o 6 damunt de cada llesca (segons la mida del pa) repartiu-hi una anxo­va (4 filets) tallada a trossets i alguna oliva.Poseu-les les llesques pre­parades en una planxa de forn i gratineu-les uns moments sota el grill calent.

TORRADES AMB
TONYINA AMB OLI
Ingredients: Pa de pagès (del dia abans) tonyina amb oli, pebrot vermell escalivat. maionesa espessa amb per­fum d’all.
Seguiu el mateix procés de la recepta anterior, però en lloc de les anxoves, escor­reu la tonyina i esmicoleu-la, barregeu-la amb la maionesa i poseu-ne una capa damunt de cada llesca .
Poseu igualment a sobre les tires de pebrot escalivat.
Gratineu-les també un moment al grill.

TORRADES AMB
SOBRASSADA
Ingredients: Pa de pagès (del dia abans) sobrassada, mel.
Poseu una capa de sobras­sada damunt de la torrada, i un petit rajolí de mel a so­bre.
Gratineu seguidament les llesques com a les anteriors receptes.
Tot seguit serviu-les.
Mercè.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada