SOPA TAPIOCA

Ingredients: 
800 grs de carcasses ales, colls i carpons de gallina o pollastre
1 os de vedella
2 porros
4 tomàquets madurs
2 cebes mitjanes
150 grs de crema de llet
1 rovell d'ou
mantega

Posar aigua al foc uns 4 litres, quan bulli tireu-hi totes les verdures a trossos, l'os de vedella, la gallina, posar-hi sal i deixar-ho bullir a foc fort durant unes 2 o 3 hores, s'hi afegeix algun cullerot d'aigua bullent si es redueix molt.

Colar el bou per l'escorredor i després per un colador de tela metal·lica, han de quedar uns 2 litres. Deixar-ho refredar.

En anar a fer la sopa es posa al foc i quan bulli s'hi tiren, en forma de pluja, 7 cullerades de tapioca i es deixa bullir a foc baix uns 7 minuts. Rectificar de sal i posar-hi una cullerada de mantega.

Es barreja el rovell amb la crema de llet, a poc a poc perquè no es cualli l'ou, tirar-hi una cullerada de sopa calenta. S'incorpora aquesta barreja a la sopa.

Servir-la tot seguit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada