SOPA DE BOLETS



 Ingredients: 200 gr. rovellons petits, 
600 de bolets variats (rovellons, rossinyols, fredolics) , 
150 gr. de tomaquets madurs, 
250 gr. de cebes, 
2 grans d'all,  
2 cullerades de farina d'arrós,  
1.500  e.e. d'aigua

En una olla, on fareu la sopa, enrossiu amb una mica d 'oli la ceba i un gra d'all trinxats, quan sigui rossa, afegiu els tomàquets sense pell ni llavors i deixeu-ho sofregir. Reserveu-ho.
Netegeu bé els 600 grs de bolets, escorreu-los i trinxeu-los ben petits. Desfeu llard en una paella i tireu-hi els bolet i un gra d'all trinxat, coeu-os a foc lent, fins  que treguin la seva aigua. Seguidament tireu-los  a l'olla del sofregit. Poseu-hi sal i una mica de pebre, aneu-ho remenant amb poc foc i tireu-hi l'aigua ben calenta, deixeu-ho bullir lentament uns 40 minuts. Tasteu si els bolets son cuits i llavors passeu la sopa per la batedora eléctrica, fins que els bolets quedin  ben  trinxats.
Fregiu  en una paella  els 200 grs de rovellons petits . Reserveu-los.
Per espessir la sopa i ens els últims moments, desfeu la farina d'arrós  en  una  mica  d'aigua  o  llet freda, barregeu-la amb la sopa I que cogui 5 minuts.
Finalment  afegiu  els rovellon petits en el moment de servir-la.
SUGGERIMENT: Compreu farina d'arrós, no  la confongueu  amb sèmola d'arrós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada