Ingredients: 200 gr. rovellons petits,
600 de bolets variats (rovellons, rossinyols, fredolics) ,
150 gr. de tomaquets madurs,
250 gr. de cebes,
2 grans d'all,
2 cullerades de farina d'arrós,
1.500 e.e. d'aigua
En una olla, on fareu la sopa, enrossiu amb una mica d 'oli
la ceba i un gra d'all trinxats, quan sigui rossa, afegiu els tomàquets sense
pell ni llavors i deixeu-ho sofregir. Reserveu-ho.
Netegeu bé els 600 grs de bolets, escorreu-los i trinxeu-los
ben petits. Desfeu llard en una paella i tireu-hi els bolet i un gra d'all
trinxat, coeu-os a foc lent, fins que
treguin la seva aigua. Seguidament tireu-los
a l'olla del sofregit. Poseu-hi sal i una mica de pebre, aneu-ho
remenant amb poc foc i tireu-hi l'aigua ben calenta, deixeu-ho bullir lentament
uns 40 minuts. Tasteu si els bolets
son cuits i llavors passeu la sopa per la batedora eléctrica, fins que els bolets
quedin ben trinxats.
Fregiu en una paella els 200 grs de rovellons petits . Reserveu-los.
Per espessir
la sopa i ens els últims moments, desfeu la farina d'arrós en una mica d'aigua
o llet freda, barregeu-la amb la sopa I que cogui
5 minuts.
Finalment afegiu
els rovellon petits en el moment de servir-la.
SUGGERIMENT: Compreu farina d'arrós, no la confongueu amb sèmola d'arrós.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada