PERES AMB VI - abril de 2016
Ingredients:
4 peres de Puigcerdà
400 cc de vi negre dolç
100 gr, de sucre
1 canó de canyella de 5 cm. lligat
1 clau (espècia)
1 pell de taronja
1 pell de llimona (només la part groga).
Poseu a bullir el vi amb el sucre en un cassó, aneu-ho remenant fins que el sucre s’hagi desfet. Afegiu-hi el canó de canyella, un clau d’espècia, les pells de llimona i de taronja. Deixeu que bulli
dos o tres minuts. Peleu les peres i afegiu-les al vi, coeu-les tapades i a foc lent, gireu-les de tant en tant, estaran cuites quan tinguin el color del vi. Deixeu-les refredar dintre el mateix cassó. Quan estiguin fredes, traslladeu-les a una plàtera fonda i afegiu-hi al damunt el vi passat per un colador.
Recepta típica de la cuina catalana.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada