Ingredients:
3 ous,
1 pot d’ 11 a 14 espàrrecs gruixuts,
1
pot de llet Ideal,
100 gr. formatge ratllat Emmental,
sal i pebre.
Per acompanyar:
250 cc.
de maionesa,
300 gr. de pèsols bullits.
1 motlle de Plum Cake de
26x11.
Poseu els espàrrecs en
una reixeta perquè quedin ben escorreguts i desprès talleu-los a trossets.
Unteu el motlle amb mantega.
Bateu els ous en un bol,
salpebreu-ho, barregeu-hi els espàrrecs tallats i el formatge, tritureu-ho tot
junt, incorporeu-hi la llet, no ho deixeu de batre fins que quedi una pasta
ben fina. Ompliu el motlle amb aquesta barreja, poseu-ho al bany maria i
entreu-ho al forn prèviament calent a 200º, deixeu-ho coure uns 45 minuts,
comproveu amb una agulla si ja és cuit i si aquesta surt neta ja el podeu
treure del forn.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada