FLAM D’ESPÀRRECS



Ingredients: 

3 ous, 
1 pot d’ 11 a 14 espàrrecs gruixuts, 
1 pot de llet Ideal, 
100 gr. for­matge ratllat Emmental,
sal i pebre.

Per acompanyar: 
250 cc. de maionesa, 
300 gr. de pè­sols bullits.
1 motlle de Plum Cake de 26x11.

Poseu els espàrrecs en una reixeta perquè quedin ben es­correguts i desprès talleu-los a trossets.

Unteu el motlle amb man­tega.

Bateu els ous en un bol, salpebreu-ho, barregeu-hi els espàrrecs tallats i el formatge, tritureu-ho tot junt, incorpo­reu-hi la llet, no ho deixeu de batre fins que quedi una pas­ta ben fina. Ompliu el motlle amb aquesta barreja, poseu-ho al bany maria i entreu-ho al forn prèviament calent a 200º, deixeu-ho coure uns 45 minuts, comproveu amb una agulla si ja és cuit i si aques­ta surt neta ja el podeu treure del forn.

Un cop fred, desemmotlleu-lo damunt la plata de servir i cobriu-lo amb la maionesa. Rodegeu-lo amb els pèsols bullits i ja ho podeu servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada