800 gr de lluç ( sense cap ),
600 gr d’espinacs frescos,
300 gr de nata,
1 sobre de puré de patata, llimona, oli i sal.
Quan compreu el lluç, demaneu que
el tallin de dalt a baix, i que li treguin
l’espina central i les del llom i totes
les que poden quedar.
Renteu-lo, poseu-lo a escórrer, saleu-lo, i tireu-hi suc de llimona. Netegeu els espinacs, llenceu els troncs més grossos, renteu-los i coeu-los amb una mica d’aigua i sal, escorreu-los molt bé per eliminar tota l’aigua, piqueu-los a la picadora perquè us quedi un puré fi i espès.
Prepareu el puré de patata com indiquen les instruccions del paquet, però amb la meitat de líquid (quedarà espès), barregeu-hi els espinacs que teniu reservats. En una plata apta per al forn, poseuhi el puré, col·loqueu-hi a sobre els dos filets de lluç, i finalment cobriu-ho amb la nata. Poseu-ho al forn ben calent durant uns 15 minuts.
Suggeriment: abans d’enfornar-lo tireu ametlla torrada i picada pel damunt de la nata.
Renteu-lo, poseu-lo a escórrer, saleu-lo, i tireu-hi suc de llimona. Netegeu els espinacs, llenceu els troncs més grossos, renteu-los i coeu-los amb una mica d’aigua i sal, escorreu-los molt bé per eliminar tota l’aigua, piqueu-los a la picadora perquè us quedi un puré fi i espès.
Prepareu el puré de patata com indiquen les instruccions del paquet, però amb la meitat de líquid (quedarà espès), barregeu-hi els espinacs que teniu reservats. En una plata apta per al forn, poseuhi el puré, col·loqueu-hi a sobre els dos filets de lluç, i finalment cobriu-ho amb la nata. Poseu-ho al forn ben calent durant uns 15 minuts.
Suggeriment: abans d’enfornar-lo tireu ametlla torrada i picada pel damunt de la nata.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada