FIDEUS A LA CASSOLA - abril de 2016
Ingredients: (Per a 4 persones)
300 gr. de fideus
400 gr. costella de porc (a talls d’uns 3 cm.)
250 gr. de cebes
200 gr. de tomàquets madurs
2 cullerades de moixernons secs, pebre vermell, oli i sal.
Poseu els moixernons en remull. En una cassola amb oli enrossiu el cap de costella, a continuació tireu-hi la ceba trinxada, remeneu-ho fins que sigui daurada, afegiu-hi el tomàquet pelat i trinxat, continueu remenant-ho fins que el sofregit brilli.
Escorreu els moixernons i tireu-los al sofregit, afegiu-hi pebre vermell dolç, barregeu-ho bé i seguidament poseu-hi els fideus, aboqueu-hi aigua bullent (que cobreixi els fideus de sobres) feu-ho
coure uns 20 o 25 minuts, segons la classe de pasta.
Podeu servir els fideus en la mateixa cassola o en una plata, però ben calents.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada