GUACAMOLE - juny de 2010

Un consell, amb experiència, per un bon començament de la revetlla de Sant Joan, abans de sopar serviu un GUACAMOLE, que podeu preparar com aperitiu. Dóna molt bon resultat!

Ingredients:
1 alvocat madur
4 cullerades de maionesa espessa
2 cullerades de "ketchup"
1/2 cullerada de ceba trinxada ben fina
1/2 cullerada de coriandre mòlt
1 all (optatiu)
suc de llimona
sal, pebre

Preparació:
Partiu l'alvocat per la meitat. Amb l'ajuda d'una cullereta buideu-lo i poseu la polpa trossejada dins d'un recipient del "Minipimer" amb la ceba trinxada, l'all premsat, el coriandre mòlt, el ketchup, sal, pebre, un raig de llimona (que serveix perquè l'alvocat no s'oxidi i no s'ennegregi la salsa ràpidament), i bateu-ho tot junt. Afegiu-hi la maionesa, barregeu-ho bé, aboqueu-ho en un bol i deixeu-ho reposar una estona a la nevera.

Col·loqueu el bol en una plata, rodejat de patates fregides de xurreria, per sucar-les en el guacamole.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada