Ingredients:
1 Kg de patates
250 grs de cebes
125 grs de puré de tomàquet espès
200 grs de tonyina amb oli
un ou
200 grs de maionesa espessa
1 motlle forma corona de 24 cm
Bulliu les patates amb pell; un cop cuites, pelar-les i passar-les pel passapuré.
Poseu a coure les cebes trinxades, en una paella amb oli, fins que siguin transparents; salpebreu-les. Afeiu-hi el puré de tomàquet, la tonyina escorreguda i feta a miques i l'ou batut. Remeneu-ho fins que es lligui lleugerament. Tot el contingut de la paella tritureu-lo amb el minipimer, fins tenir una pasta ben fina, barregeu-ho amb el puré de patates, tasteu-ho per si falta sal.
Unteu lleugerament amb oli un motlle i ompliu-lo de la barreja, aplaneu-la i deixeu-la refredar.
Desemmotlleu la corona damunt la plata de servir i cobriu-la de maionesa.
Ingredients per al guarniment:
3 ous durs
pebror vermell en conserva
olives sense pinyol
Poseu el pebrot a tires damunt la corona, rodegeu-la amb els ous durs tallats a rodanxes i les olives també tallades.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada