CONILL DE L'AVIA EULÀLIA - octubre de 2010

Ingredients (per a 4 persones):
1 conill de 1.200 grs aprox.
1 kg de cebes
225 c.c. de vi blanc sec
1 cullerada de pinyons
2 cullerades d'ametlles torrades
1 all


Preparació:
Talleu el conill a trossos i salpebreu-lo, enfarineu-lo lleugerament i fregiu-lo en una paella amb oli. Poseu-lo en una cassola.

Peleu les cebes i filetegeu-les, fregiu-les en el mateix oli, remenant-les de tant en tant fins que s'estovin, sense deixar-les enrossir. Afegiu-hi el vi i feu-les coure una mica, aboqueu-ho damunt del conill fregit.

Ben tapat, afegint aigua si fes falta, deixeu-lo coure a foc suau, fins que es noti tou.

Prepareu una picada amb els pinyons, les ametlles torrades i l'all, desfeu-la amb una mica d'aigua i afegiu-la a la cassola; deixeu-ho coure uns 10 minuts. Es pot acompanyar amb arròs blanc, servit en un bol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada