Ingredients (per 4 o 5 persones):
l Kg. de bacallà ( penca remullada i dessalada )
1 Kg. de patates,
250 cc. d’oli, una mica d’all.
Peleu les patates, trossegeu-les i bulliu-les en una olla amb l’aigua justa i un pessic de sal. Un cop cuites afegiu-hi la penca de bacallà, tallada a trossos grossos, i que torni a bullir durant 1 minut, retireu l’olla del foc, tapeu-la i deixeu-la reposar 15 minuts.
Feu amb l’oli una maionesa amb perfum d’all, reserveu-la.
Passats els l5 minuts, amb el bacallà encara calent, traieu-li la pell i les espines, esmicoleu-lo.
Aixafeu les patates amb una forquilla, i amaniu-les amb 3 cullerades de.maionesa, afegiu-hi la
meitat del bacallà, tot ben barrejat.
Poseu en una plata per anar al forn la meitat de les patates preparades, al damunt col·loqueu-hi la resta del bacallà, cobri-ho amb una capa de maionesa, repetiu un altre sostre de patates, i per últim distribuïu-hi una altra capa de maionesa.Finalment poseu-ho a gratinar al forn.
Serviu-ho calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada