ACOMPANYAMENT DE MADUIXOTS PER A GELATS - agost de 2014


Ingredients: 
600 gr. de maduixots madurs i forts,
30 cc. de suc de llimona,
100 cc. de suc de taronja, 180 gr. de sucre, 50 gr. de mantega, 60cc. de Gran Marnier.

Netegeu els maduixots i deixeu-los escórrer durant una hora.
Col·loqueu-los en un bol i barregeu-los amb 60 gr. de sucre.

Poseu una paella gran al foc amb els 120 gr. de sucre restants i la mantega, foneu-ho fins que
agafi un color de caramel. Incorporeu-hi els sucs de llimona i taronja, i deixeu-ho reduir a la
meitat.
Afegiu els maduixots i el suc que hagin fet, i aneu sacsejant-los amb el suc durant uns minuts. Afegiu-hi el licor Gran Marnier i flamegeu-los.
Serviu-ho immediatament.

Resulta un acompanyament excel·lent per a gelats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada