Ingredients (per a 4 persones):
300 gr d’arròs
200 gr de pèsols desgranats
150 gr de pebrot vermell
150 gr de gambes o llagostins
100 gr de pernil dolç tallat gruixut
2 ous
Maionesa
Puré de tomàquet
Bulliu l’arròs amb aigua abundant i sal i quan sigui al seu punt,
escorreu-lo, esbandiu-lo a raig d’aixeta i deixeu-lo escórrer. Amb els dos ous
feu dues truites ben quallades, però no rosses.
Bulliu els pèsols.
En una cassola fregiu el pebrot tallat a quadrets; quan estigui tou,
retireu-lo. Amb el mateix oli fregiu les gambes o llagostins, peleu-los i
talleu-los a trossets. Tireu-hi l’arròs, els pèsols ben escorreguts, el pebrot
i barregeu-ho tot fins que s’escalfi.
Traslladeu-ho a la plata de servir i escampeu-hi pel damunt la truita
i el pernil dolç, tallat tot a daus.
Barregeu una part de maionesa espessa amb la meitat de puré de
tomàquet, servit en una salsera a part.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada