TORRADES AMB OUS FERRATS

 TORRADES AMB OUS FERRATS


Ingredients per a 6 persones:
6 llesques de pa de motlle del forn,
6 talls de mortadel·la,
100 gr. de xampinyons,
oli i sal.
Per fer la salsa:
8 cullerades de puré de tomàquet,
50 gr de vinagre,
1 rovell d’ou,
50 gr de mantega.

Poseu el vinagre en un cassó petit, deixeu-lo bullir fins que es redueixi a la meitat, afegiu el puré de tomàquet, deixeu que arrenqui el bull, tireu-hi la mantega a bocins, remeneu-ho, i quan sigui fosa retireu-ho del foc, tireu-hi el rovell d’ou, bateu-ho ràpid perquè no es qualli. Testeu-ho i rectifiqueu-ho de sal si cal. Reserveu-la.

Netegeu els xampinyons, talleu-los a làmines fines, saleu-los i fregiu-los amb una mica de mantega. Reserveu-los

Unteu les llesques de pa de motlle per un cara i torreu-les al forn.

Poseu el pa torrat en una plata de servir, al damunt poseu-hi un tall de mortadel·la i els xampinyons escorreguts.

En una paella petita amb oli abundant, feu els ous ferrats, i els aneu col·locant sobre les llesques que teniu preparades .

Cobriu-los amb la salsa ben calenta, i ja podeu servir-los.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada