FIDEUS A LA CASSOLA (Nova recepta)
Ingredients (per a 4 persones):
300 gr. de fideus,
400 gr. de costella de porc a talls d’uns 2 cm.,
250 gr de ceba,
200 gr. de tomàquet vermell madur,
20 gr. de moixernons secs,
150 gr. de botifarra negra,
pebre vermell dolç, sal i oli.
Poseu els moixernons en remull. Seguidament saleu la costella i enrossiu-la en una cassola amb oli, a continuació tireu-hi la ceba trinxada, un cop sigui daurada, afegiu-hi el tomàquet pelat i trinxat, continueu remenant fins que el tomàquet brilli. Tireu-hi sal i pebre vermell, barregeu-ho bé. Escorreu els moixernons i afegiu-los al sofregit, remeneu-ho. Seguida- ment poseu-hi els fideus, cobriu-los sobradament d’aigua bullint, deixeulos coure uns 20 o 25 minuts, segons la classe de pasta, si convé afegiu-hi aigua. Uns minuts abans d’acabar de coure els fideus, afegiu-hi la botifarra negra tallada a rodanxes d’uns 6 o 7 cm. Podeu servir els fideus en la mateixa cassola o en una plata fonda, però ben calents.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada