250 gr espaguetis,
200 gr. cansalada magra curada o bacó que no sigui fumat,
3 ous,
200 cc. de llet evaporada Ideal,
50 gr de formatge parmesà ratllat,
1 all, pebre, oli i sal.
Coeu els espaguetis amb aigua abundant i bullent, afegiu-hi sal, un cop cuits aboqueu una part de l’aigua i afegiu-n’hi de freda. Reserveu-ho.
Traieu la cotna de la cansalada o del bacó, talleu-ho a tires, fregiu-ho amb poc oli, quan comenci a agafar color afegiu-hi l’all trinxat, doneu-hi unes voltes. Bateu els ous amb sal, pebre i la llet evaporada, afegiu-hi la meitat del formatge ratllat, reserveu el restant.
Torneu la cassola al foc. Escorreu molt bé els espaguetis i afegiu-los amb la cansalada fregida.
Incorporeu-hi els ous batuts, remeneu-ho fins que es vegin lleugerament quallats. Rectifiqueu de sal si cal.
Col·loqueu-ho tot en una plàtera, empolvoreu-ho pel damunt amb el formatge ratllat restant, i ja està llest per a servir.
Nota: en lloc de la crema de llet aconsello en aquesta recepta, la llet evaporada, perquè té menys grassa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada