ESPAGUETIS A LA CARBONARA- juny de 2019

Ingredients (per a quatre persones): 
250 gr espaguetis, 
200 gr. cansalada magra curada o bacó que no sigui fumat,
 3 ous,
 200 cc. de llet evaporada Ideal,
 50 gr de formatge parmesà ratllat, 
1 all, pebre, oli i sal.

 Coeu els espaguetis amb aigua abundant i bullent, afegiu-hi sal, un cop cuits aboqueu una part de l’aigua i afegiu-n’hi de freda. Reserveu-ho. 
Traieu la cotna de la cansalada o del bacó, talleu-ho a tires, fregiu-ho amb poc oli, quan comenci a agafar color afegiu-hi l’all trinxat, doneu-hi unes voltes. Bateu els ous amb sal, pebre i la llet evaporada, afegiu-hi la meitat del formatge ratllat, reserveu el restant. 
Torneu la cassola al foc. Escorreu molt bé els espaguetis i afegiu-los amb la cansalada fregida.
 Incorporeu-hi els ous batuts, remeneu-ho fins que es vegin lleugerament quallats. Rectifiqueu de sal si cal. 
Col·loqueu-ho tot en una plàtera, empolvoreu-ho pel damunt amb el formatge ratllat restant, i ja està llest per a servir. 

Nota: en lloc de la crema de llet aconsello en aquesta recepta, la llet evaporada, perquè té menys grassa. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada