88
INGREDIENTS (per a 4 persones):
Poseu sal i pebre als dos costats de les cuixes de cabrit, i deixeu-ho re- posar una hora. Filetegeu la ceba i talleu el pernil a tires. Marqueu uns talls a les cuixes per la banda de la pell, amb uns 5 cm. de separació i poseu dins de cada obertura tires de ceba i pernil, amagats dintre de la pell. Escalfeu el forn ben calent. Poseu oli a la plàtera del forn i col·loqueu-hi el cabrit, de manera que quedin les cuixes capiculades, amaniu-ho amb un rajolí d’oli, i poseu-ho al forn calent, deixeu-ho coure uns 15 minuts, doneu-li la volta i deixeu-lo coure 15 minuts més. Feu una picada amb els alls i el julivert, afegiu-hi els vins. Torneu a tombar el cabrit perquè el farcit quedi a la part de dalt, escam- peu la picada pel damunt. Deixeu-ho coure uns 15 o 20 minuts més, fins que es vegi enrossit.
Servi-ho seguidament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada