Ingredients per al gelat:
3 rovells,
130 gr. de sucre,
150 gr de nous.
Ingredients per a la maceració:
60 gr. de panses de Corint,
xerès,
25 cc. de conyac
Talleu les orellanes a qua- drets petits, a la mida de les panses. Poseu en un pot de vidre, les panses i les orellanes, cobriu-ho just amb el xerès, i afegiu-hi el conyac, tapeu-ho i deixeu-ho unes 10 hores amb la maceració. Bateu en un bol els rovells amb el sucre fins que blanquegi, afegiu-hi 100 gr. de nous picades ben fines, i els 50 gr. restants tallats a trossets, incorporeu-hi amb una espàtula la nata muntada, aboqueu-ho en un recipient metàl·lic i bastant “fondo” i poseu-ho al congelador unes 8 o 10 hores com a mínim. Humitegeu amb aigua l’aparell de fer boles de gelat, col· loqueu les boles en copes, i serviu-les acompanyades de les fruites amb la maceració posades en un centre, perquè cadascú se serveixi al seu gust. Mercè
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada