ARROS GUARNIT - febrer de 2016

INGREDIENTS (per a 5 persones) 
400 gr. d’arròs, 
250 gr. de pèsols desgranats, 
200 gr. de pebrot vermell, 
200 gr. de gambes, 
125 gr. de pernil dolç tallat gruixut, 
2 ous, maionesa, 
puré de tomàquet, 
oli i sal. 

Bulliu l’arròs amb aigua abundant i sal, quan sigui al seu punt de cuit, escorreu-lo i esbandiu-lo a raig d’aixeta, deixeu-lo escórrer. 
Amb els dos ous feu dues truites ben quallades, però no rosses, reserveu-les. 
Bulliu els pèsols, guardeu-los amb la mateixa aigua . Poseu oli en una cassola i fregiu-hi el pebrot tallat a  quadrets, quan estigui una mica tou retireu-lo, amb el mateix oli fregiu-hi les gambes, pe-
leu-les i talleu-les a trossets. Afegiu-hi l’arròs, els pèsols ben escorreguts, el pebrot, barregeu-ho tot i deixeu que s’escalfi. Traslladeu-ho a la plata de servir, acompanyeu-hi pel damunt la truita i el pernil dolç, tallat tot a daus. Barregeu una part de maionesa espessa amb la meitat de puré de tomàquet, servit en una salsera a part. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada