INGREDIENTS (per a 5 persones)
400 gr. d’arròs,
250 gr.
de pèsols desgranats,
200 gr.
de pebrot vermell,
200 gr. de
gambes,
125 gr. de pernil dolç
tallat gruixut,
2 ous, maionesa,
puré de tomàquet,
oli i sal.
Bulliu l’arròs amb aigua
abundant i sal, quan sigui al
seu punt de cuit, escorreu-lo
i esbandiu-lo a raig d’aixeta,
deixeu-lo escórrer.
Amb els dos ous feu dues
truites ben quallades, però no
rosses, reserveu-les.
Bulliu els pèsols, guardeu-los amb la mateixa aigua .
Poseu oli en una cassola
i fregiu-hi el pebrot tallat a quadrets, quan estigui una
mica tou retireu-lo, amb el
mateix oli fregiu-hi les gambes,
pe-
leu-les i talleu-les a
trossets. Afegiu-hi l’arròs, els
pèsols ben escorreguts, el pebrot,
barregeu-ho tot i deixeu
que s’escalfi.
Traslladeu-ho a la plata de
servir, acompanyeu-hi pel damunt
la truita i el pernil dolç,
tallat tot a daus.
Barregeu una part de maionesa espessa amb la meitat
de puré de tomàquet, servit
en una salsera a part.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada