BUNYOLS A LA BASCA
INGREDIENTS:
125g. de patates,
150g. de bacallà remullat,
50g. de pebrot escalivat o en conserva,
2 filets d’anxova,
2 cullerades de farina,
ou,
oli,
1 all i julivert.
125g. de patates,
150g. de bacallà remullat,
50g. de pebrot escalivat o en conserva,
2 filets d’anxova,
2 cullerades de farina,
ou,
oli,
1 all i julivert.
Bulliu les patates amb pell, peleu-les i aixafeu-les ben fines, afegiu-hi la farina, el rovell d’ou, el bacallà ben trinxat, l’anxova, el pebrot, l’all premsat i el julivert.
Treballeu la pasta i hi afegiu la clara muntada a punt de neu, (amb una mica de sal perquè no baixi).
En una fregidora poseu-hi oli abundant, quan aquest estigui calent, amb una cullera aneu agafant porcions de la pasta i les aneu fregint fent-les voltar.
Serviu-los calents.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada