BACALLÀ FRESC SKREI, A LA MARINERA

 BACALLÀ FRESC SKREI, A LA MARINERA


Recomano el bacallà “skrei”, és deliciós. Està disponible en el mercat solament els primes mesos de l’any, des de mitjans de febrer fins al mes d’abril.

Ingredients:

6 rodanxes de bacallà fresc,
24 rossellones,
300 gr. de cebes,
300 gr. tomàquets madurs,
200 vi blanc sec,
1all,
farina, sal i pebre.
1 paella antiadherent de dues nanses, d’uns 35 cm.

Poseu les rossellones en remull amb aigua i una mica de sal, durant una hora.

Renteu el bacallà, escorreu-lo i saleu-lo. Reserveu-lo.

Filetegeu la ceba, i enrossiu-la a la paella amb oli. Escaldeu els tomàquets peleu-los i trinxeu-los, afegiu-los a la ceba, saleu-ho, remeneu-ho i deixeu coure fins que el sofregit es vegi brillant, seguidament afegiu-hi el vi i deixeu que es redueixi .

Enfarineu lleugerament les rodanxes de bacallà, i col·loqueu-les a la paella, afegiu-hi les rossellones esbandides i escorregudes, coeu-ho amb el foc viu, pocs minuts, donant-hi voltes. Feu una picada amb l’all, el julivert i el pebre, afegiu-hi un raig d’oli i aboqueu-ho a la paella amb el foc baix deixeu que cogui uns 5 minuts

Serviu-ho calent i en la mateixa paella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada