PIZZA D’ALBERGÍNIA

 

Ingredients:  

2 albergínies que siguin amples d’uns 500 gr cadascuna, 
500 gr. de tomàquets ben madurs, 
1 pot de filets d’anxova amb oli, 
60 olives negres, 
100 gr formatge de cabra, 
orenga, sal i oli. 

Talleu les albergínies a rodanxes d’un gruix màxim de 1,5 cm., poseu-les amb aigua i sal durant una hora, passat aquest temps deixeu-les escórrer bé, eixugueu-les i col·loqueu-les a la planxa per anar al forn. Traieu les llavors dels tomàquets, ratlleu-los, poseu-hi una mica de sal, i passeu-los per la paella amb una mica d’oli, coeu-los molt poc, i repartiu-los sobre cada rodanxa d’albergínia. Poseu-hi també les anxoves tallades a trossets, i les olives sense el pinyol, empolvoreu-les amb orenga, i afegiu-hi un rajolí d’oli, cobriu-les amb trossets de formatge i gratineu-les al forn ben calent. Traslladeu-les en una plàtera, i serviu-les tot seguit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada