Ingredients:
250 gr. de bacallà remullat i esqueixat,
200 gr.
de patates,
1 ou,
2 cullerades de farina,
1 all i julivert.
Bulliu les patates amb pell, peleu-les i passeu-les pel passapuré, o aixafeu-les molt fines. Escorreu el bacallà i trinxeu-lo ben trinxat, afegiu-hi el puré de patata, l’all i el julivert picats, el rovell de l’ou i la farina, remeneu la pasta i, finalment poseuhi la clara muntada a punt de neu, barregeu-ho, afegiu-hi sal si convé. Poseu oli abundant en una paella o fregidora, quan estigui calent, aneu-hi po- sant cullerades de la pasta dels bunyols, i aneu donar-los voltes fins que agafin un color daurat. Deixeu-los escórrer, a mesura que els aneu traient, en una reixeta.
8Ingredients: 250 gr. de bacallà remullat i esqueixat, 200 gr. de patates, 1 ou, 2 cullerades de farina, 1 all i julivert. Bulliu les patates amb pell, peleu-les i passeu-les pel passapuré, o aixafeu-les molt fines. Escorreu el bacallà i trinxeu-lo ben trinxat, afegiu-hi el puré de patata, l’all i el julivert picats, el rovell de l’ou i la farina, remeneu la pasta i, finalment poseuhi la clara muntada a punt de neu, barregeu-ho, afegiu-hi sal si convé. Poseu oli abundant en una paella o fregidora, quan estigui calent, aneu-hi po- sant cullerades de la pasta dels bunyols, i aneu donar-los voltes fins que agafin un color daurat. Deixeu-los escórrer, a mesura que els aneu traient, en una reixeta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada