PÚDING DE PLÀTAN

Si teniu plàtans mol madurs podeu aprofitar-los, i a la vegada gaudireu d’ unes postres boníssimes

  Ingredients: 

400 gr de plàtans pelats que siguin ben madurs, 
100 gr. de pa de pessic, 
75 de sucre, 
4 ous, 
20 cc. de conyac, 
moscatell i llet. 
200 cc nata líquida per muntar, 
100 gr de sucre per al caramel. 
1 motlle per a flams de 17 cm. 

Encaramel·leu el motlle pel fons i els costats. 

Remulleu el pa de pessic amb la llet, el conyac i un rajolí de moscatell, fins a deixar-lo ben amarat. 

Aixafeu els plàtans amb una forquilla fins que quedi una pasta ben fina. Feu el mateix amb el pa de pessic remullat, i barregeu-lo amb els plàtans. 

Bateu els ous amb el sucre fins que el sucre estigui fos, afegiu-hi la barreja de plàtans i pa de pessic, remeneu-ho bé i ompliu el motlle. 

Poseu-ho a coure al bany maria, amb el forn a 180 º, durant uns 40 minuts, punxeu-lo amb una agulla i si aquesta surt neta ja el podeu retirar. 

Deixeu-lo refredar completament per desemmotllar-lo. Damunt, poseu-hi nata líquida batuda lleugerament amb una mica de sucre, la resta serviu-la a part.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada